Avantura okoli TRIGLAVA – JULIJ

S kolesom na MORJE

KRATEK OPIS DOGODKA

Raziščite čudovito pokrajino v osrčju Julijskih Alp s kolesarsko avanturo okoli Triglava! Ta izjemna težka trasa, ki se razteza na 200 km in vključuje kar 4.500 višinskih metrov, je namenjena le najbolj pripravljenim kolesarjem.

Pot začenjamo v slikoviti Bohinjski Bistrici, od koder se boste podali skozi čudovite kolesarske poti vse do Kranjske Gore. Sledi vzpon na znameniti prelaz Vršič, ki predstavlja pravi izziv za kolesarje, a obenem nagrajuje s spektakularnimi razgledi na Julijske Alpe.

Pot nas nato vodi skozi slikovite kraje Bovec, Kobarid in Tolmin, kjer boste lahko doživeli čarobnost dolin Soče in Tolminke. Nekoliko zahtevnejši odsek vodi skozi slikovito Koritnico, nato pa sledi spust do Podbrda.

Pogumne kolesarje čaka vzpon na Soriško planino, kjer boste deležni osupljivih panoramskih razgledov. Zaključek poti pa je pravo osvežitev, ko se boste spustili nazaj v Bohinjsko Bistrico.

Ta kolesarska pot ni le fizični izziv, ampak tudi nepozabno doživetje naravne lepote in kulturne raznolikosti. Pripravite se na vrhunsko kolesarsko avanturo v objemu slovenskih Alp!

????????️ #KolesarskaAvantura #OkoliTriglava #JulijskeAlpe

 

ODHOD 

  • sobota 20. 7. 2024 ob 5:00 uri na parkirišču pred Lidlom v Litiji.

PRIHOD DOMOV

  • sobota 20. 7. 2024 v večernih urah.

TRANSPORT KOLES

  • v primeru večjega števila prijavljenih bomo organizirali posebni prevoz koles z transportnim kombijem.

PREVOZ OSEB

  • osebni kombi za prevoz 7+1 oseb. V primeru večjega števila prijavljenih kolesarjev sta predvidena 2 kombija v skupnem številu 16 kolesarjev.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV

  • ker smo števično omejeni, se bo na priprave odpravilo prvih 18 prijavljenih kolesarjev.

Bike day GROSSGLOCKNER - DEJSTVA

200

Kilometrov

4.500

Višinskih metrov

10

Ur vožnje

Prijava na dogodek

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko kontaktnega obrazca. Na vaš email vam bomo poslali točna navodila