Božički na kolesih – DECEMBER

Božički na kolesu

OPIS DOGODKA…

Kolesarsko društvo Litijski Tempomat poleg športnih aktivnosti organizira tudi dogodke z dobrodelno noto. Tradicionalni družaben dogodek primeren za popolnoma vsakega kolesarja se zgodi okrog Božiča. Tempomatovci se takrat namesto v kolesarska oblačila oblečemo v Božičke, natovorimo nahrbtnike z darovi, prekolesarimo Litijo in Šmartno ter z darilci razveseljujemo mimoidoče otroke. Litijo in Šmartno bodo tako že petič zapored preplavili božički na kolesih. Božična kolesarska etapa se bo zgodila v soboto, 23. 12.2023. Od 11. ure naprej pa vsi skupaj pričakujemo spektakularen prihod pravega Božička, ki bo priletel s svojim helikopterjem. Sledi čas obdarovanj in fotografiranja.

LOKACIJA PRISTANKA HELIKOPTERJA: Pumptrack Litija

DATUM: sobota, 23. 12. 2023

URA: od 11:00 naprej

Za prijetno povezavo dogodka in prijetno Božično vzdušje bo poskrbel Vili Resnik.

HO-HO-HO, otroci, pričakajte nas ob poti, da vas razveselimo s kakšnim darilcem!

Poleti s helikopterjem

Če bi radi občutili surovo moč helikopterskih motorjev ali pa le let nad čudovito pokrajino Litije, potem si lahko pri nas naročite to razburljivo adrenalinsko doživetje. Zaradi odličnih manevrirnih sposobnosti in možnosti lebdenja ter navpičnega vzleta in pristanka je polet z helikopterjem doživetje, ki ga ne okusite vsak dan.

Pišite nam in rezervirajte svoj let že danes  na info@helicop.si

Pokrovitelji dogodka

Božičkova pot od Litije do Šmartna pri Litiji

Foto - Video

Prijava na dogodek

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko kontaktnega obrazca. Na vaš email vam bomo poslali točna navodila