Na kolo za dober namen v E.Leclercu – JULIJ

Dobrodelno kolesarjenje v E.Leclercu

KRATEK OPIS DOGODKA

E. Leclerc je letos postal tudi uradni pokrovitelj največje kolesarske dirke “Tour de France”.

V času 3-tedenske dirke  po Franciji (od 6.7. do 28.7. 2019) bo v trgovskem centru E. Leclerc Ljubljana potekala tudi kolesarska dobrodelna akcija. V sodelovanju z kolesarskim društvom Litijski Tempomat bo E.Leclerc Ljubljana zbiral sredstva za Društvo za nenasilno komunikacijo.
Dobrodelno kolesarjenje bo potekala že v naprej določenih dnevih in urah.(termini navedeni spodaj). Število kolesarjev je omejeno, zato so predhodne prijave obvezne. Vsak udeleženec dobrodelnega kolesarjenja bo prejel v spomin “pikčasto majico in kapo”.
Ker bo kolesarjenje potekalo znotraj trgovskega centra, je obvezna oprema vsakega udeleženca kolo, trenažer in števec. Po končanem kolesarjenju vsak posameznik objavi svojo dobrodelno “furo” na aplikaciji STRAVA z objavo “NA KOLO ZA DOBER NAMEN”.
Za vsak prevožen kilometer bo E.Leclerc doniral v višini 1,00 Eur. Skupni izkupiček glede na prevožene kilometre bo E.Leclerc doniral humanitarni organizaciji Društvu za nenasilno komunikacijo.

Termini dobrodelnega kolesarjenja:

sobota 6.7.2019 od 10:00 do 12:00 ure (prevoženih 515 km)

sobota 13.7.2019 od 10:00 do 12:00 ure

sobota 20.7.2019 od 10:00 do 12:00 ure

sobota 27.7.2019 od 10:00 do 12:00 ure

Kot že zgoraj navedeno se dobrodelno kolesarjenje opravlja znotraj trgovskega centra E.Leclerc Ljubljana. Vsak kolesar bo svoje prevožene kilometre opravljal na t.i. trenažerjih, ki služijo notranjemu treningu v slabih vremenskih pogojih.

Max. število kolesarjev je omejeno na 8. Vsak posameznik za udeležbo dobrodelnega kolesarjenja prejme v spomin pikčasto majico in pikčasto kapo E.Leclerc.

Kot dokazilo o številu prevoženih kilometrih je uporaba aplikacije STRAVA s katero vsak posameznik naloži svoje prevožene kilometre in svojo vožnjo poimenuje “NA KOLO ZA DOBER NAMEN”.

Litija, 2. 7. 2019
Kolesarsko društvo Litijski Tempomat

DEJSTVA

skupno 2.560

Kilometrov

0

Višinskih metrov

64

Ur skupne vožnje

Prijava na dogodek

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko kontaktnega obrazca. Na vaš email vam bomo poslali točna navodila