Na kolo za dober namen – E.Leclerc

Dobrodelno kolesarjenje v E.Leclercu

OPIS DOGODKA

E. Leclerc je tudi letos največji pokrovitelj edinstvene in svetovno znane kolesarske dirke “Tour de France”.

V času 3-tedenske dirke po Franciji nas je lastnik slovenskega Hipermarketa E.Leclerc tudi letos povabil, da se udeležimo kolesarjenja pred trgovskim centrom v Ljubljani. V Litijskem Tempomatu smo izjemno veseli te nadvse prijazne geste, saj nam bo tako E.Leclerc Ljubljana pomagal zbrati donacijska sredstva s pomočjo zbrane kilometraže naših sodelujočih članov. Tako lahko prav vsak sodelujoči član pomaga pridobiti sredstva, s katerimi bomo lahko razvijali poslanstvo in vizijo našega društva.

Kolesarjenje bo potekalo po v naprej določenih terminih, ki so navedeni spodaj. Število kolesarjev ni omejeno, vendar so predhodne prijave nujne, da ustrezno zapolnimo ponujene kapacitete in jih ves čas trajanja  dogodka ohranjamo v največji meri polne.
To leto bo kolesarjenje potekalo izven trgovskega centra, in sicer na ploščadi pred vhodom v trgovino. Obvezna oprema vsakega udeleženca je kolo, trenažer in veliko dobre volje za dober namen, tokrat za Kolesarsko društvo Litijski Tempomat.

Termini kolesarjenja:

sobota 12.9.2020 od 10:00 do 12:00 ure

sobota 19.9.2020 od 10:00 do 12:00 ure

Litija, 26. 8. 2020
Kolesarsko društvo Litijski Tempomat

DEJSTVA

skupno 2.560

Kilometrov

0

Višinskih metrov

64

Ur skupne vožnje

Prijava na dogodek

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko kontaktnega obrazca. Na vaš email vam bomo poslali točna navodila