KORENČKOV MARATON – SEPTEMBER

OPIS

Dobrodošli na 10. Korenčkovem kolesarskem maratonu v Velikem Gabru, ki bo potekal septembra! To je dogodek, ki združuje strast do kolesarjenja in odkrivanja čudovitih krajev.

Trasa maratona vas bo popeljala skozi slikovite pokrajine Velikega Gabra in okolice, kjer boste lahko uživali v lepotah narave in odkrivali skrite kotičke kraja. Dogodek je odlična priložnost za vse ljubitelje kolesarjenja, ne glede na izkušnje, da se pomerijo v prijetnem in prijateljskem okolju.

Korenčkov kolesarski maraton je zasnovan tako, da ponuja raznoliko izkušnjo, primerno za različne stopnje kolesarske kondicije. Poleg same vožnje bo dogodek vključeval tudi družabne aktivnosti, kjer boste lahko spoznali nove prijatelje in delili strast do kolesarjenja.

Če želite izvedeti več o prireditvi, vključno s podrobnostmi o trasi, registraciji in dodatnih dogodkih, obiščite uradno spletno stran ____________.

Pripravite se na nepozabno kolesarsko doživetje v prijetnem okolju Velikega Gabra!

????‍♂️???? #KorenčkovMaraton #Kolesarjenje #VelikiGabr

Korenčkov maraton

informacije sledijo

Kilometrov

informacije sledijo

Višinskih metrov

informacije sledijo

minut

Geoss MEDIA

Prijava na dogodek

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko kontaktnega obrazca. Na vaš email vam bomo poslali točna navodila