POSTANI ČLAN

Božički na kolesih

Podrobnosti dogodka
 • 21.12.2024 - 21.12.2024
 • 11:00
 • Rok za prijavo: 23.12.2024

Kolesarsko društvo Litijski Tempomat poleg športnih aktivnosti organizira tudi dogodke z dobrodelno noto. Tradicionalni družaben dogodek primeren za popolnoma vsakega kolesarja se zgodi okrog Božiča. Tempomatovci se takrat namesto v kolesarska oblačila oblečemo v Božičke, natovorimo nahrbtnike z darovi, prekolesarimo Litijo in Šmartno ter z darilci razveseljujemo mimoidoče otroke. Litijo in Šmartno bodo tako že petič zapored preplavili božički na kolesih. Božična kolesarska etapa se bo zgodila v soboto, 21. 12.2024. Od 11. ure naprej pa vsi skupaj pričakujemo spektakularen prihod pravega Božička, ki bo priletel s svojim helikopterjem. Sledi čas obdarovanj in fotografiranja.

  0 km

  Dolžina

 • 0 m

  Višinska razlika

 • 0 h

  Čas

 • 0

  Zahtevnost (1 - 5)

Podrobnejši opis dogodka

Če bi radi občutili surovo moč helikopterskih motorjev ali pa le let nad čudovito pokrajino Litije, potem si lahko pri nas naročite to razburljivo adrenalinsko doživetje. Zaradi odličnih manevrirnih sposobnosti in možnosti lebdenja ter navpičnega vzleta in pristanka je polet z helikopterjem doživetje, ki ga ne okusite vsak dan.

Pišite nam in rezervirajte svoj let že danes  na info@helicop.si

Božički Na Kolesih 2

Prijava na dogodek Božički na kolesih

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko gumba “prijavi me”. Izpolnite podatke, da vas zabeležimo v sistemu. 

Prijavi me