POSTANI ČLAN

Kolesarske priprave CRES

Cena: 81,75 €

Podrobnosti dogodka
 • 01.03.2024 - 03.03.2024
 • 5:00
 • Rok za prijavo: 19.02.2024

Kolesarsko društvo Litijski Tempomat organizira 3-dnevno druženje s skupinskimi vožnjami za prihajajočo se kolesarsko sezono. Za nekatere so to prvi kilometri zunaj na asfaltni površino po dolgi in mrzli zimi. Dogodek je namenjen zgolj članom društva, ki imajo poravnano članarino za sezono 2023-2024.

  0 km

  Dolžina

 • 0 m

  Višinska razlika

 • 0 h

  Čas

 • 0

  Zahtevnost (1 - 5)

Podrobnejši opis dogodka

Kolesarjenje na otoku Cres je priljubljena aktivnost za tiste, ki uživajo v raziskovanju naravnih lepot in obale Jadranskega morja. Otok Cres se nahaja v hrvaškem delu Jadranskega morja in ponuja številne možnosti za kolesarjenje. Tu je nekaj ključnih informacij, ki vam lahko pomagajo pri načrtovanju kolesarskega izleta na Cres:

 1. Poti: Na otoku Cres obstajajo različne kolesarske poti, ki se razprostirajo po raznolikem terenu. Nekatere poti vodijo ob obali in ponujajo prekrasne razglede na morje, medtem ko druge vodijo skozi notranjost otoka in vas popeljejo skozi slikovite vasi, gozdove in hribovje.
 2. Kolesarske poti na otoku Cres: Na otoku Cres lahko kolesarite po različnih poteh, kot so poti v okolici mesta Cres, Valun, Lubenice, Beli in drugih manjših naseljih. Obstajajo tudi poti, ki vas popeljejo do različnih plaž in zalivov, kjer se lahko osvežite v morju.
 3. Oprema: Zagotovite si ustrezno kolesarsko opremo, kot so kolo, kolesarska čelada, vodoodporna oblačila in sončna očala. Poleg tega ne pozabite na ustrezno količino vode in prigrizkov, saj se vam lahko na daljših kolesarskih izletih pojavi potreba po osvežitvi in energijskem dopolnjevanju.
 4. Vreme: Preden se odpravite na kolesarski izlet, preverite vremensko napoved, saj vremenske razmere na otoku Cres lahko hitro spreminjajo.
 5. Ustrezna priprava: Pred začetkom kolesarskega izleta na Cresu se prepričajte, da ste fizično pripravljeni, in se seznanite z lokalnimi predpisi in omejitvami za kolesarje.

Kolesarjenje na otoku Cres vam omogoča, da odkrijete čudovite pokrajine, neokrnjeno naravo in občutite pristno sredozemsko vzdušje. Ne pozabite uživati v lepotah otoka in spoštovati okolje ter lokalne običaje med svojim kolesarskim izletom.

 

Priprave_cres_Litijski_tempomat

Prijava na dogodek Kolesarske priprave CRES

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko gumba “prijavi me”. Izpolnite podatke, da vas zabeležimo v sistemu.