POSTANI ČLAN

S kolesom na Janče

Podrobnosti dogodka
 • 01.01.2024 - 01.01.2025
 • 11:00
 • Rok za prijavo: 31.12.2024

Dobrodošli na izjemnem začetku leta 2024!

Za vse tiste, ki si želite pričeti leto s svežim zrakom, rekreacijo in edinstveno pustolovščino, smo pripravili nepozaben dogodek – kolesarjenje v neokrnjeni naravi z gorsko kolesarskimi kolesi (MTB). Pridružite se nam na asfaltnih in gozdnih poteh ter doživite nepozabno izkušnjo v družbi ljubiteljev kolesarjenja.

  0 km

  Dolžina

 • 0 m

  Višinska razlika

 • 0 h

  Čas

 • 0

  Zahtevnost (1 - 5)

Podrobnejši opis dogodka

Datum: 1. januar 2024

Zbirno mesto: Litija – Pumptrack poligon

Cilj: Janče

Čas začetka: 11:00

Kolesarjenje bo potekalo v sproščenem tempu, primerenem vsem ljubiteljem kolesarjenja, ne glede na izkušnje. Trasa potovanja bo sledila mešanici asfaltnih cest in gozdnih poti, ki vam bodo omogočile odkrivanje neokrnjene narave.

Ta dogodek je odlična priložnost, da se znebite ostankev praznične utrujenosti, napolnite pljuča s svežim zrakom in doživite čudovit začetek novega leta na najbolj aktiven način. Ne potrebujete posebnih priprav, le svoje MTB kolo, voljo do raziskovanja in pozitiven duh.

Bodite del te skupnosti kolesarjev, ki si delijo ljubezen do narave in aktivnega načina življenja. Pričakujte čudovite razglede, prijetno družbo in edinstveno izkušnjo, ki bo pustila pečat na začetku vašega leta 2024.

Oprema, kot so kolesarska čelada, ustrezna oblačila in rezervna oprema za kolo, so priporočljive, da boste lahko v celoti uživali v dogodku. Prav tako priporočamo, da s seboj prinesete nekaj pijače in prigrizkov, da ostanete hidrirani in energični med vožnjo.

Pridružite se nam in naredite prvi dan v letu 2024 nepozaben s svežim zrakom, gibanjem in čudovitimi razgledi!

MTB_JANČE_LITIJSKI_TEMPOMAT

Prijava na dogodek S kolesom na Janče

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko gumba “prijavi me”. Izpolnite podatke, da vas zabeležimo v sistemu. 

Prijavi me