POSTANI ČLAN

S kolesom po prekmurju

Cena: 145 Eur

Podrobnosti dogodka
 • 19.04.2024 - 21.04.2024
 • 11:00
 • Rok za prijavo: 15.04.2024

Kolesarsko društvo Litijski Tempomat organizira 3-dnevno druženje s v Prekmurju. Skupaj z našimi kolegi  iz kolesarskega društva Ocean Orchids, bomo spoznavali nove poti po njihovih ravnicah. Kolesarjenje po Prekmurju, slovenski regiji ob meji z Madžarsko, je odlična izbira za tiste, ki želijo raziskati čudovito podeželje, naravne lepote in kulturno dediščino te regije. Tu je nekaj informacij in nasvetov na našem popotovanju po Prekmurju:

  0 km

  Dolžina

 • 0 m

  Višinska razlika

 • 0 h

  Čas

 • 0

  Zahtevnost (1 - 5)

Podrobnejši opis dogodka

Tu je nekaj informacij in nasvetov na našem popotovanju po Prekmurju:

 1. Kolesarske poti: Prekmurje ponuja številne kolesarske poti, ki se raztezajo skozi ravnine, vinograde, ob reke in prelepe vasi. Nekatere priljubljene poti vključujejo poti ob reki Muri, kjer lahko uživate v čudovitih razgledih in opazovanju ptic.
 2. Murska šuma: Murska šuma je eno izmed najbolj priljubljenih območij za kolesarjenje v Prekmurju. Tu boste našli urejene kolesarske poti, ki vodijo skozi gozdove in naravne parke. To območje je idealno za tiste, ki si želijo bolj aktivnega kolesarjenja.
 3. Kulturne znamenitosti: Med kolesarjenjem si lahko ogledate številne kulturne znamenitosti, kot so cerkve, gradovi, mlini in etnološke vasice. Obiščete lahko tudi terme in uživate v sprostitvi v termalnih vrelcih.
 4. Kolesarska oprema: Zagotovite si ustrezno kolesarsko opremo, kot so kolo, kolesarska čelada, zemljevidi in GPS naprava. Prav tako ne pozabite na udobna oblačila, sončna očala in zaščito pred soncem.
 5. Hrana in pijača: Prekmurje je znano po odlični hrani, zato se prepričajte, da poskusite tradicionalne jedi, kot so bograč, bujta repa in prekmurska gibanica. Med kolesarjenjem imejte pri roki tudi dovolj vode in prigrizkov.

Kolesarjenje po Prekmurju vam bo omogočilo raziskovanje čudovitih pokrajin, kulturne dediščine in lokalnih dobrot. Ne pozabite spoštovati okolja, ki ga obiskujete, in se držati vseh lokalnih predpisov in omejitev za kolesarje.

Dogodek je namenjen zgolj članom društva, ki imajo poravnano članarino za sezono 2023-2024.

Zwift Liga Kupikolo.si (6)

Prijava na dogodek S kolesom po prekmurju

Zaradi lažje organizacije dogodka se prosim prijavite preko gumba “prijavi me”. Izpolnite podatke, da vas zabeležimo v sistemu.