POSTANI ČLAN

prijava na e-novice

Splošno

Kolesarsko društvo Litijski Tempomat  s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

Ne e-novice se lahko prijavijo osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.litijskitempomat.si in ob prijavi oddajo e-naslov.

Kolesarsko društvo Litijski Tempomat spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.litijskitempomat.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na e-novice Kolesarsko društvo Litijski Tempomat :

– se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic Kolesarsko društvo Litijski Tempomat ,
– dovoljujem Kolesarsko društvo Litijski Tempomat , da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju,
– izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Kolesarsko društvo Litijski Tempomat  preneha uporabljati moje osebne podatke za obveščanje in pošiljati informacijska gradiva.

S prijavo na e-novice se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje novic, vabil na dogodke, obvestila o novih članih.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Odjava od e-novic

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@litijskitempomat.si

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.

Prijava mladoletne osebe

V primeru, da je sodelovanje mladoletnih oseb dovoljeno, osebe, mlajše od 18 let, morajo za prevzem nagrade organizatorju predložiti pisno soglasje staršev ali zakonitega skrbnika hkrati s posredovanjem podatkov iz 3. odstavka tega člena, najkasneje pa do prevzema nagrade. Pisno soglasje starši ali zakoniti skrbniki oblikujejo sami.