POSTANI ČLAN

Sponzorji

Zlati sponzorji

Elektro Jani

Elektro Jani s.p.

Smo strokovni, prilagodljivi ter nenehno spremljamo sodobne trende v elektroinstalacijah. Z individualnim pristopom že 27 let strankam svetujemo in se poskušamo čimbolj približati njihovim željam. Ponujamo celovite rešitve na področju elektroinstalacij, strelovodnih naprav, varnostne razsvetljave, nizkonapetostnih instalacij, priključkov, transformatorskih postaj in javne razsvetljave. Izdelava strelovodnih naprav ter delo na višini nam omogoča lastna dvižna ploščad. Izvajamo tudi meritve zahtevnih in manj zahtevnih elektroinštalacij.

Povezava do sponzorja
Tukaj Ste Lahko Vi

Sponzor našega društva

Iščete edinstveno in učinkovito priložnost za promocijo svoje blagovne znamke ali podjetja? Potem ne iščite dlje od sponzorstva kolesarskega društva Litijski Tempomat. Ponujamo različne pakete sponzorstva, ki ustrezajo vašim individualnim potrebam in proračunu. Ne glede na to, ali ste veliko podjetje ali majhen obrtnik, imamo priložnost za vas.

Povezava do sponzorja
A2u

A2U d.o.o.

Živimo za šport in od njega!

Naši začetki segajo v leto 2004. Ideja je izvirala iz ljubezni do vsega, kar je povezano s kolesi in kolesarstvom. Svojo prvo prodajalno koles in kolesarske opreme smo odprli leta 2005 v Tacnu pod Šmarno goro. V dveh letih smo nanizali poslovne uspehe, ki so nas spodbudili k odprtju še ene prodajalne. V novi obrtno-poslovni coni v Šenčurju smo v čudovitih poslovnih prostorih, na katere smo še posebej ponosni, kupcem še bolj približali našo ponudbo.
Poleg prodaje se ukvarjamo tudi s servisiranjem koles in smo pooblaščeni servis komponent SHIMANO. Odzivi naših strank so nam izjemno pomembni, zato nam vsak kupec, ki je zadovoljen z našimi storitvami in blagom, pomeni svojevrstno nagrado in spodbudo. Ker se je povpraševanje po naših izdelkih in storitvah iz leta v leto povečevalo, smo leta 2019 odprli dodatno poslovalnico v Ljubljani na Viču.
Leta 2022 pa smo z odprtjem nove trgovine A1U razširili tudi prodajni program, dodali smo vodilne blagovne znamke pohodništva.
V naši trgovini ponujamo kvalitetne produkte v katere verjamemo. V kolesarskem segmentu vam ponujamo kolesa znamk Colnago, Haibike, Lapierre, Wilier, Corratec, Ghost, Winora in Gusto.
Poleg koles ponujamo tudi pestro izbiro dodane opreme, kolesarskih ter pohodniških oblačil. V naši ponudbi najdete znamke Yamaha, Bosch, Shimano, Garmin, Northwave, Gobik, Odlo, Alpinestars, Buff, Osprey, Gregory, Grivel, Stanley, Koperdell, Asolo, Icebug, Zamberlan, Ledlenser, Halti, Elite, Deda Elementi, Muc-Off, XLC, SRAM, LAS, Cratoni, Uvex, Bolle, Scicon.
Naš moto, s katerim stopamo v prihodnost, je: »Živimo za šport in od njega«.

Povezava do sponzorja
E.leclerc

E. Leclerc

O skupini E.Leclerc

Edouard Leclerc je svojo prvo trgovino na komaj 16 m2 odprl daljnega leta 1949 v francoskem mestu Landerneau v Bretaniji. Njegova glavna ideja je bila kupovati čim ceneje in čim ceneje tudi prodajati. 10 let kasneje je imel 60 in 13 let kasneje že 260 trgovskih centrov po Franciji. Ponudbi živil in tekstila se je leta 1979 pridružila še prodaja goriva, leta 1986 prodaja nakita pod blagovno znamko le Manège à bijoux, nato pa še potovalna agencija E.Leclerc in specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego (pri nas znana pod blagovno znamko Leposana).

Prva trgovina E.Leclerc izven Francije je bila odprta leta 1992 v španski Pamploni. Poleg supermarketov in hipermarketov v Franciji, je danes model E.Leclerc prisoten tudi v Španiji, na Poljskem, Portugalskem, v Andori in v Sloveniji (od leta 2000).

E.Leclerc Slovenija

Prvi hipermarket E.Leclerc smo junija 2000 odprli v Ljubljani in sicer kot prvi trgovski center na Rudniku, okoli katerega so se nato pojavile še druge trgovine in trgovski centri. Danes se razteza na kar 10.000 m2. Osnovni ponudbi se je takrat pridružila še zlatarna pod imenom Le Manège à bijoux, marca 2013 pa še specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego, Leposana.

Novembra 2007 je sledilo odprtje hipermarketa v Mariboru na 5.000 m2 površine.

Vse trgovine E.Leclerc v Sloveniji sledijo načelu E.Leclerc skupine v svetu, ki svoje cene prilagaja kupni moči potrošnikov. Redno zato spremljamo dogajanje na trgu in sproti oblikujemo posebne ponudbe, predstavljene v katalogih. Kar 80 % izdelkov v naših trgovinah je lokalnega izvora, saj je podpora lokalnega gospodarstva za nas zelo pomembna.

Povezava do sponzorja
OBČINA LITIJA

Občina Litija

Začnite svoje popotovanje v krajih z bogato zgodovino, etnološkimi posebnostmi, arheološko dediščino, neokrnjeno naravo in prijaznimi ljudmi – v Občini Litija.

Litija leži v središču Slovenije

Občina Litija leži v zahodnem delu Posavskega hribovja in hkrati v središču Slovenije, saj se na njenem ozemlju nahaja tudi geometrično središče Slovenije.

Meji na občine Ljubljana, Dol pri Ljubljani, Moravče, Zagorje ob Savi, Radeče, Sevnica, Trebnje, Šentruper, Mirno in na občino Šmartno pri Litiji, ki se je od litijske občine ločila leta 2002.

Ozemlje občine obsega dobrih 227 km2 in 107 naselij, v katerih živi 15.000 prebivalcev.

Urbanizirano občinsko središče leži na 238 m nadmorske višine v t.i. Litijski kotlini v dolini reke Save, ki je na tem območju oblikovala razpoznaven okljuk.

 

Povezava do sponzorja

Bodite del naše zgodbe. Postanite nas sponzor.

Ne zamudite te priložnosti, da postanete del nečesa velikega. Skupaj lahko dosežemo več!

Bronasti sponzorji

ELBOS
KIA MAHKOVIC

Donatorji

ELBOS
KIA MAHKOVIC