POSTANI ČLAN

Sellaronda BIKE WEEKEND

SELLA RONDA 770x430
Cropped Litijski Tempomat LOGO BLACK.webp
Administrator
26.05.2024

Kolesarski raj brez avtomobilskega prometa!

Pridružite se nam na edinstvenem kolesarskem dogodku, “Sellaronda Bike Day”, ki poteka v čudovitem okolju Dolomitov. Ta poseben vikend je namenjen vsem ljubiteljem kolesarjenja, ki želijo doživeti čarobnost Dolomitov na kolesu brez skrbi glede motornega prometa.

**Popolna kolesarska izkušnja**

Za ta poseben dogodek so ceste okoli skupine gora Sella v celoti zaprte za motorni promet. To omogoča kolesarjem, da se popolnoma posvetijo uživanju v čudoviti pokrajini, medtem ko se ne obremenjujejo z avtomobilskim prometom.

**Varnost na prvem mestu**

Na Sellaronda Bike Dayu je varnost vseh udeležencev ključnega pomena. Zato velja posebno opozorilo, da se kolesarji držijo desnega roba ceste in uporabljajo le desni prometni pas. Spoštovanje cestno prometnih predpisov je nujno, tako da lahko vsi udeleženci varno uživajo v kolesarjenju.

**Raznolikost poti za vsakogar**

Višinska razlika med začetkom in koncem poti se razlikuje glede na izhodiščno točko, kot so Selva Val Gardena, Canazei, Corvara ali Arabba. Ne glede na to, ali ste izkušeni kolesar ali začetnik, je Sellaronda Bike Day primeren za vse. Dogodek pritegne številne kolesarje, vključno z družinami z otroki, zato se priporoča zmerna hitrost med spustom.

**Pridružite se nam!**

Sellaronda Bike Day je odlična priložnost za aktivno raziskovanje Dolomitov na kolesu in uživanje v čudoviti gorski pokrajini. Na voljo imamo še nekaj prostih terminov, zato ne odlašajte s prijavo!

**Stroški in prijava**

Za več informacij o stroških dogodka in možnosti prijave obiščite spodnjo povezavo.