Zwift.Kupikolo.si Liga

Zwift.Kupikolo.si Liga

Pred nami so deževni in hladni dnevi, zato smo se v ekipi Kupikolo.si odločili, da v zimskem obdobju organiziramo virtualno Zwift.Kupikolo.si ligo. Družili se bomo na malce drugačen način in sicer vas od 2. 1. 2021 vabimo v virtuali svet kolesarjenja.
Vabimo vse kolesarje in kolesarke, ki uporabljajo “smart” trenažerje, da se nam pridružijo vsako soboto ob 17:00 uri na virtualni kolesarski dirki, ki smo jo poimenovali kar Zwift.Kupikolo.si Liga. Kolesarska liga bo potekala od meseca januarja 2021 in vse do konca meseca februarja 2021. Vse to se izvaja preko aplikacije Zwift, ki je večini kolesarjev že kar dobro poznana.
Vsi tisti, ki bi se radi pridružili v ligo, ki bo potekala v zaprti skupini (max. do 100 kolesarjev), da nam na spodaj navedene podatke pošljejo elektronsko sporočilo, ki ga bomo preko Zwift Companion aplikacije povabili k kolesarjenju.
Prvih 10 testnih dirk smo že  izpeljali, zato vabljeni prav vsi ljubitelji virtualnega kolesarjenja.
Pripravili smo vam tudi novo spletno stran www.zwift.kupikolo.si na kateri si lahko ogledate vse podrobnosti.
Za podrobnejše informacije ali prijavi v Zwift.Kupikolo.si ligo nam lahko pišete na info@kupikolo.si

Kako sploh pričeti z virtualnim kolesarjenjem?

Kot smo že prej omenili boste za virtualno kolesarjenje potrebovali aplikacijo Zwift. Aplikacijo si lahko namestite na svoj pametni telefon, tablico ali računalnik. Velika prednost aplikacije Zwift je v uporabniški izkušnji. Uporabljate lahko skoraj katerikoli trenažer, merilec moti ali senzor srčnega utripa.
Za kolesarjenje na Zwift aplikaciji boste potrebovali;
  • običajen trenažer
  • senzor hitrosti ali merilec moči na kolesu
  • senzor srčnega utripa
  • prenosni računalni, lahko tudi pametni telefon ali tablico. (nekaj od tega)
  • ANT sprejemnik ali Bluetooth, odvisno katere senzorje uporabljate
  • priporočilo ventilator

Prijave nam lahko pošljete na info@litijskitempomat.si z dopisom “PRIJAVA TEMPOZWIFT” in vašim imenom in priimkom. Takoj vas bomo povabili v skupino preko ZWIFT aplikacije.